+4 0258 839 199 tobimarconstruct@tobimar.ro

Tobimar Construct

Tobimar Construct

Nascuta din pasiunea pentru domeniul constructiilor, TOBIMAR CONSTRUCT a crescut rapid si s-a dezvoltat in ceea ce priveste serviciile oferite. Astfel incat, in momentul de fata suntem in masura sa oferim solutii complexe in domeniul constructiilor, ingloband, in egala masura, proiectarea si executia. Marturie stau lucrarile executate, toate reprezentand motiv de mandrie atat pentru noi, cat si pentru beneficiarii lor.

Infiintata in anul 2005

TOBIMAR CONSTRUCT este o companie privata, cu capital integral romanesc. Cu o echipa de profesionisti tineri, insa cu experienta vasta, avand avantajul viziunii moderne, al entuziasmului si inclinatiei catre inovatie, SC TOBIMAR CONSTRUCT SRL imbina designul si confortul cu eficienta.

De la constructii industriale eficiente la cladiri de birouri impunatoare, la locuinte confortabile si parcari spatioase, pana la design de interior, suntem solutia la nevoile tale. Oferim si servicii de antreprenorial general si Project management acoperind toata gama de nevoi pe care dumneavoastra le ati avea.

Timpul, costul, calitatea si performantele sunt elemente cheie pentru noi.

Alatura-te echipei noastre

Suntem mereu incantati sa lucram cu oameni pasionati de constructii, care sunt intr-o cautare continua de noi provocari.